Winkel

 • Groepsportret

  Groepsportret

  Vanaf: 475,00
  Het team portretteert zichzelf. Wie zijn wij, waar staan wij voor en wat stralen we uit. In de schetsfase staat het team zelf model. Na een technische schilderinstructie gaat u zelf met verf en kwast aan de slag. Het groepsportret wordt zichtbaar in kleur, vorm en compositie. Het eindresultaat is een kleurrijk schilderij waarin de samenwerking van de teamleden tot uiting komt.
  Meer informatie
 • Kleur bekennen

  Kleur bekennen

  Vanaf: 475,00
  Het team bekent kleur. Aan de hand van een vijf- kleurenpalet maken de teamleden een persoonlijk kleurprofiel. Deze kleuren vertegenwoordigen kwaliteiten en karaktereigenschappen. In de uitwisseling met collega’s is er gelegenheid voor reflectie en feedback. Het schilderij maakt zichtbaar welke kleuren en kwaliteiten dominant in het team aanwezig zijn.
  Meer informatie
 • Kleur Bekennen in Bloemen

  Kleur bekennen in bloemen

  Vanaf: 162,50
  Een kleurrijk bloemstilleven nodigt uit tot het schilderen van een persoonlijk schilderij. Welke bloem spreekt jou aan en past bij jou? Is het de vorm, zijn het de kleuren, de bladeren of de geuren? Alle zintuigen worden ingezet om van schets tot schilderij te komen. Iedere deelnemer maakt een schilderij van een bloem. Samen vormen deze een kleurrijk boeket van de groep.
  Meer informatie
 • Plant een boom, oogst een bos

  Plant een boom, oogst een bos

  Vanaf: 475,00
  Het team onderzoekt de voedingsbodem van uw bedrijf. Welke omstandigheden zijn essentieel voor succes? Welke kwaliteiten bezit uw team om tegenslag en zwaar weer te doorstaan? Als team bereidt u zich voor om het zaadje te planten dat weldra een bos zal voortbrengen. Met collega’s maakt u plannen en verwachtingen zichtbaar maken in een schilderij van een levende boom.
  Meer informatie
 • Portret van elkaar

  Portret van elkaar

  Vanaf: 162,50
  Kijken en bekeken worden. U kruipt in de huid van de kunstenaar en staat tegelijkertijd model. We schetsen en schilderen en zien elkaar met andere ogen. Er is ruimte voor interactie in het onderdeel kleur bekennen. Het persoonlijke kleurprofiel levert input voor het portret. In deze workshop leert u elkaar op een creatieve manier nog beter kennen.
  Meer informatie
 • Reis naar de toekomst

  Reis naar de toekomst

  Vanaf: 475,00
  Het team bepaalt samen de reisbestemming voor de nabije toekomst. U gaat samen op expeditie om dit doel te bereiken. Welke bagage is essentieel om het doel te bereiken en welke ballast gaat overboord? In een imaginair landschap wordt zichtbaar welke wegen bewandeld worden en welke obstakels we kunnen verwachten. In het schilderij wordt de reis zichtbaar.
  Meer informatie
 • Schilderen op Muziek

  Schilderen op Muziek

  Vanaf: 162,50
  Muziek zet lichaam en geest in beweging in deze vrolijke workshop. Als groep of individueel maak je op de klanken van muziek een schilderij. Na de warming up gooien we de heupen los en dansen we door deze workshop met een schilderij als eindresultaat. Plezier en creativiteit gaan hand in hand. Op verzoek kunt u schilderen op eigen muziek.
  Meer informatie
 • Uw organisatie als levend wezen

  Uw organisatie als levend wezen

  Vanaf: 475,00
  Het team kruipt in de huid van de organisatie. U gaat op zoek naar het kloppende hart van uw bedrijf. Tijdens de warming up onderzoeken we de fysieke krachten. We brainstormen over identiteit en uitstraling. Wat is het unieke gezicht en kenmerkende uiterlijk van uw bedrijf? Welke kwaliteiten heeft u in huis? De profielschets van dit wezen komt tot leven in het gezamenlijke schilderij.
  Meer informatie
 • Zelf portret

  Zelfportret

  Vanaf: 162,50
  Wat je ziet ben je zelf. Deze workshop houdt jou een spiegel voor. Geïnspireerd door beroemde kunstenaarsportretten schilder je jouw eigen zelfportret. We beginnen met eenvoudige houtskoolschetsen. Iedereen bekent kleur in een persoonlijk kleurprofiel en maakt zijn eigen palet. Het eindresultaat is een verbluffende portrettengalerij.
  Meer informatie
 • Cyanotype

  Blauwdrukken in 1 dag

  Vanaf: 95,00
  In deze workshop leer je de magische techniek van het Cyanotype printen of wel blauwdrukken. Dit is een oude techniek, de allereerste vorm van fotokopiëren. De basis van de blauwdruk is stevig papier dat met behulp van een speciale vloeistof, lichtgevoelig is gemaakt. Zodra je dit papier belicht, ontstaat de kenmerkende cyaanblauwe kleur. Op de plekken waar je negatieven, planten of voorwerpen plaatst, blijft het papier wit. Met deze techniek geef je jouw foto’s de ‘’blues’’. Je experimenteert in de workshop met verschillende materialen op papier en textiel en gaat naar huis met een serie collages. Na deze workshop heb je voldoende kennis en ervaring opgedaan om hier zelf mee verder te kunnen. Eerstvolgende workshop met open inschrijving: zaterdag 1 mei 2021
  Meer informatie
 • Cyanotype op textiel

  Vanaf: 125,00
  Je leert in deze workshop de Cyanotype techniek toepassen op verschillende soorten textiel. Cyanotype printen of wel blauwdrukken, is een oude techniek, de allereerste vorm van fotokopiëren. Met foto’s, planten en voorwerpen maak je eerst een basisontwerp op papier. Dit ontwerp ga je printen op textiel. Je ontdekt het effect van deze techniek op verschillende soorten stof.  Heb je de techniek onder de knie dan kun je jouw ontwerp ook afdrukken op een tas of etui. Na deze workshop heb je voldoende kennis en ervaring opgedaan om hier zelf mee verder te kunnen. Met deze techniek kun je persoonlijke foto’s deel laten uit maken van quilt, wandkleed of kledingstuk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je gaat naar huis met een serie Cyanotype prints op stof. Kies zelf een beschikbare datum in de kalender, boek individueel of met een eigen gezelschap.
  Meer informatie
 • Cyanotype tas

  Cyanotype handtas

  Vanaf: 90,00
  Maak een unieke Cyanotype handtas in 1 dag. Dit is een speciale aanbieding, deze workshop wordt op aanvraag aangeboden. In deze exclusieve workshop leer je de basis van het Cyanotype printen en maak je papieren blauwdrukken voor op een kartonnen handtas. Je maakt kennis met deze bijzondere techniek, de allereerste vorm van fotokopiëren. Een oude techniek waarmee je door voorwerpen, planten en negatieven op lichtgevoelig papier te belichten, karakteristieke cyaan blauwe prints maakt. Door de combinatie van persoonlijke foto’s met afdrukken van planten krijgen de blauwdrukken die je maakt een extra dimensie. Alles wordt blauw-wit. In de workshop gebruik je papier dat al geprepareerd en lichtgevoelig gemaakt zijn.
  Meer informatie