Teambuilding

In teamverband werkt u samen aan één schilderij. De inhoud van de schilderworkshop stemmen wij af op uw doelstelling. In overleg wordt gekozen voor een inspirerend thema dat tot de verbeelding spreekt. Datgene wat voor u actueel is gaat u gezamenlijk verbeelden in het schilderij.

Prijs schilderworkshop teambuilding

De prijs van een schilderworkshop teambuilding is afhankelijk van het aantal deelnemende personen, het formaat van het schilderij en de gewenste duur van de workshop. U kunt vrijblijvend informatie met een prijsopgave ontvangen via het contactformulier. Zie Contact.

Plant een boom, oogst een bos

Onderzoek de voedingsbodem van uw bedrijf en pluk de vruchten. Samen met uw medewerkers gaat u de plannen en verwachtingen voor de toekomst zichtbaar maken in een schilderij van uw organisatie als levende boom. Welke omstandigheden zijn essentieel voor het slagen van uw plannen? Welke eigenschappen bezit deze boom om zwaar weer te doorstaan? Als team bereidt u zich voor om het zaadje te planten dat weldra een bos zal voortbrengen.

 

Plant een boom, oogst een bos Teambuilding

 

Levend Wezen Teambuilding

Uw organisatie als levend wezen

U kruipt in de huid van de organisatie. Als team gaat u op zoek naar het kloppende hart van uw bedrijf. Tijdens de warming up onderzoeken we de fysieke krachten van uw team. We brainstormen over de identiteit en uitstraling en maken een signalement. Wat is het unieke gezicht en kenmerkende uiterlijk en welke bijzondere karaktereigenschappen heeft dit wezen. Het geschetste beeld komt tot leven in een groot schilderij waarin de organisatie figureert als levend wezen.

Kleur bekennen

U maakt kennis met de kracht van kleur. Iedere deelnemer schetst met behulp van een eenvoudig kleurenpalet een persoonlijk kleurprofiel. Vijf kleuren vertegenwoordigen bijzondere kwaliteiten en karaktereigenschappen. In de uitwisseling met uw collegae is er ruimte voor reflectie en krijgt u feedback. Het resultaat van dit onderzoek naar kernkwaliteiten wordt zichtbaar gemaakt op het schilderdoek.

 

Kleur bekennen Teambuilding

 

Schilderen met groene vingers Teambuilding

Schilderen met groene vingers

De Tuin als metafoor voor Het Team. Ieder teamlid vertegenwoordigt een unieke plant. Eigenheid en karakter worden geschetst als ‘plant-aardigheden’ Iedere plant heeft behoefte aan ruimte en voeding. Na de botaniseerfase ontwerpt u een tuinplan en schildert u samen de tuin waarin ieder teamlid wortelt, groeit, bloeit en vruchten kan afwerpen.

Reiziger in organisatieland

Als team bepaalt u de reisbestemming voor de toekomst. Welke bagage is essentieel om dit doel te bereiken en welke ballast gaat overboord? In een imaginair landschap wordt zichtbaar in welke omgeving uw afdeling op expeditie gaat. We voorspellen het klimaat onderweg en visualiseren de obstakels die we onderweg verwachten. De reis wordt zichtbaar in een schilderij waarin de route van heden naar toekomst is uitgestippeld.

 

Reiziger in organisatieland Teambuilding

 

Groepsportret Teambuilding

Groepsportret

Het team portretteert zichzelf. Wie zijn wij, wat stralen we uit en hoe ziet de buitenwereld ons? In de schetsfase staat het team zelf model in kenmerkende lichaamstaal. Na een technische schilderinstructie gaat u zelf met verf en kwast aan de slag. Het team wordt zichtbaar in kleur, vorm en compositie.  Het eindresultaat is een kleurrijk groepsportret waarin de samenwerking tot uiting komt.