Bedrijfsuitjes

Naast maatwerk bieden wij schilderworkshops aan die geschikt zijn als creatief bedrijfsuitje. Wij verzorgen schilderworkshops voor uw collega's, familie en vrienden. Een schilderworkshop is bij uitstek geschikt  als creatieve invulling voor speciale gelegenheden zoals een reünie of jubileum.

Prijs schilderworkshops 

De prijs van een schilderworkshop in het kader van bedrijfsuitje, familie uitstapje of activiteit met vrienden is afhankelijk van het aantal deelnemende personen, het gekozen materiaal en de duur van de workshop. U kunt vrijblijvend informatie met een prijsopgave ontvangen via het contactformulier. zie Contact.

Schilderworkshop Zelfportret

Wat je ziet ben je zelf. Deze workshop houdt u een spiegel voor. Geïnspireerd door beroemde kunstenaarsportretten gaan we schetsen met houtskool. Iedereen bekent kleur in een persoonlijk kleurenschema en bekijkt zichzelf met andere ogen. Schets en kleur zijn de ingrediënten voor het zelfportret. Het eindresultaat is een verbluffende portrettengalerij. 

1Zelfportret

2Portretelkaar

Schilderworkshop Portret van elkaar

Kijken en bekeken worden. U kruipt in de huid van de kunstenaar en staat tegelijkertijd model. We schetsen en schilderen en zien elkaar met andere ogen. Er is ruimte voor interactie in het onderdeel kleur bekennen. Het persoonlijke kleurprofiel levert input voor het portret. In deze workshop leert u elkaar op een creatieve manier nog beter kennen. 

Schilderworkshop Inspiratie in beeld

Wie ben je, waar kom je vandaan en wat inspireert jou in leven en werk? Laat zien wat belangrijk voor je is en maak kennis met de drijfveren van collega’s. Wat inspireert en motiveert jullie als team? In een persoonlijk schilderij geef je vorm en kleur aan jouw inspiratie. De schilderijen samen kunnen worden samengevoegd tot 1 gezamenlijk kunstwerk.

 

3Inspiratie

TOSHIBA Exif JPEG

Schilderworkshop op Muziek

Dansen met verf. In teamverband of individueel maakt u een schilderij op Muziek. U swingt met houtskool op papier, bekent kleur op exotische klanken en u beweegt met krijt of penseel op de tango. Plezier, creativiteit en samenwerking gaan hand in hand. Het eindresultaat is een kleurrijk schilderij waarmee u het interieur van de afdeling opluistert.

Schilderworkshop Kleur bekennen in bloemen

De natuur als bron van inspiratie en het team verbeeld in geuren en kleuren. Persoonlijke kwaliteiten krijgen kleur en u gaat elkaar letterlijk in de bloemetjes zetten. Uit een barok bloemstilleven plukt u de bloem die bij u past. Wie u bent en wat u uitstraalt wordt zichtbaar in het schilderij. De geschilderde bloemen samen vormen een kleurrijk boeket.

5Bloemen Schilderworkshop Capgemini